حسابداری نوین پرداز

پیاده سازی کدینگ مالی در نرم افزار حسابداری نوین پرداز (مقدمه)

کدینگ و اهمیت پیاده سازی صحیح این فرآیند در حسابداری چیست؟

کدینگ حسابداری زبان مشترک در سیستم اطلاعاتی حسابداری است و بر اساس آن گزارش‌های مالی تهیه و ارائه می‌شوند، به همین دلیل در طراحی کدینگ حسابداری باید اصول، ضوابط، استانداردهای حسابرسی و حسابداری و همچنین خصوصیات صنعت در نظر گرفته شوند.

در یک تعریف آسان و سریع ، کدینگ یک نوع از دسته بندی حساب‌ها در حسابداری است. کدینگ حسابداری معمولا به شکل درختی انجام می‌شود که این روش رایج ترین روش مدیریت مالی می باشد .

هدف از کدینگ حسابداری چیست؟

کدینگ حساب ها نباید به گونه ای طراحی و پیاده سازی شود، که در تضاد با استاندارد حسابرسی باشد. اکثر سیستم‌های حسابداری این کدینگ‌ها را به صورت پیش فرض، طراحی می‌کنند. البته لازم است حسابداران آن‌ها را بررسی کرده و در صورت نیاز کدینگ را اصلاح کنند.

در این مقاله قصد داریم به آموزش جامع طراحی و پیاده سازی کدینگ حساب ها در نرم افزار حسابداری نوین پرداز، پیاده سازی گروه های تفصیلی، حساب های تفصیلی و در نهایت به کاربرد های هر یک از این موارد در حوزه مدیریت مالی و حسابداری بپردازیم.

یکی از موارد مهم و تاثیر در گزارشات حال و آینده یک سازمان، پیاده سازی صحیح کدینگ حساب ها منطبق بر نیاز های هر کسب و کار و بنگاه اقتصادی می باشد ، که باید با آگاهی کامل حسابدار یا مدیر مالی با تکیه بر امکانات خوبی که نرم افزار مالی نوین پرداز در اختیار شما قرار می دهد انجام شود.

نکته حائز اهمیت این است که پیاده سازی صحیح کدینگ به شدت روی صورت های مالی شما تاثیر می گذارد. این مقاله بیشتر مورد نیاز مدیران مالی و حسابدارن هر مجموعه ای می باشد.و توصیه می شود اگر دانش کافی در مورد کدینگ حساب ها ندارید لطفا دسترسی این بخش را برای کلیه کاربران غیرفعال نمایید.

زمانی که اقدام به ایجاد دوره مالی جدید می کنید نرم افزار بصورت پیش فرض بر مبنای استاندارد یک کدینگ جامع در بخش حساب های کل و معین ایجاد می کند.

در حوزه مدیریت حساب های تفصیلی هم با 5 لی 6 گروه تفصیلی پر کاربرد مثل صندوق ها و بانک و اشخاص نرم افزار شروع به کار می کند و شما می توانید تمام کدینگ پیش فرض سیستم را پاک کرده و براساس نیاز خود کدینگ را برنامه طراحی نمایید.

در حوزه کدینگ حساب ها و امکانات مالی نرم افزار حسابداری نوین پرداز می توانیم به 5 قابلیت بسیار مهم و ویژه اشاره کنیم:

1. سیستم حسابداری مالی نوین پرداز بر اساس آخرین استاندارد های حسابداری و مطابق با اصول مالی روز پیاده سازی شده است و سعی حداکثری نرم افزار در این بوده که تعریف حساب ها پارامتریک باشد به این معنا که کاربران براحتی بتوانند طبقه بندی حساب های خود رو در کمترین زمان ممکن انجام دهند.

2. طبقه بندی و پیاده سازی کدینگ حساب ها شامل7 سطح (گروه حساب،کل،معین و 4 سطح تفصیلی) می شود، البته کاربرانی که می خواهند از سطوح تفصیلی 4 گانه استفاده کنند ملزم به تهیه زیر بسته مالی پیشرفته می باشند.

06 کدینگ

3. فهرست مستقل حساب های تفصیلی از معین و طبقه بندی حساب های تفصیل به منظور تهیه آسان گزارشات ، با قابلیت شناور سازی حساب های تفصیل، به صورت شناور در هر معین بدون هیچ وابستگی

4. فهرست مستقل حساب های تفصیلی از معین و طبقه بندی حساب های تفصیل به منظور تهیه آسان گزارشات ، با قابلیت شناور سازی حساب های تفصیل، به صورت شناور در هر معین بدون هیچ وابستگی

010 کدینگ

نکته مهم: معرفی گروه های تفصیلی طوری باید انجام شود که یک موجودیت در بیش از یک گروه ظاهر نشود که البته نرم افزار حسابداری نوین پرداز بصورت هوشمندانه این موضوع را کنترل می کند و قطعاً در تعریف گروه تفصیلی اگر در شروع بازه و انتهای بازه برای گروه های تفصیلی همپوشانی وجود داشته باشد خطا می دهد.

5. از قسمت سربرگ اطلاعات پایه_کدینگ حساب ها می توانید به لیست های تفکیک شده گروه حساب ها که شامل:

  1. گروه حساب ها
  2. حساب های دفتر کل
  3. حساب های دفتر معین
  4. حساب های تفصیلی
  5. گروه های تفصیلی

تقسیم می شوند دسترسی داشته باشید .

در آموزش های بخش کدینگ از قسمت اول تا سوم به بررسی گروه حساب ها و حساب های کل ، معین و گروه تفصیلی می پردازیم و از قسمت چهارم به بعد به تعاریف حساب های تفصیلی ادامه خواهیم داد .

امکانات بی شمار و ویژگی های ممتاز نرم افزار حسابداری مالی نوین پرداز مخصوصا در حوزه امکانات مالی ،این امکان را به شما می دهد تا بتوانید تمام نیاز های خود را برطرف کرده و به راحتی منابع مالی خود را مدیریت نمایید. استفاده از این امکانات نیاز به مطالعه اصول حسابداری و همچنین استفاده از آموزش های تدوین شده برای شما کاربران محترم نرم افزار حسابداری نوین پرداز  می باشد.

پیاده سازی کدینگ مالی در نرم افزار حسابداری نوین پرداز (مقدمه)

نظرات:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا